Comments Posts

Verbeter Blog

BusinessVakdagen 2011

BusinessVakdagen 2011

HERMANVIS.NL staat op de BusinessVakdagen
te Hardenberg

Tijdens de BusinessVakdagen op 22 t/m 24 maart 2011 kunnen ondernemers in drie dagen tijd handelsbevorderende contacten leggen.

De Evenementenhal biedt u een inspirerend en uitnodigend platform om huidige, maar ook potentiële relaties op een prettige en verzorgde manier te ontmoeten.

In dit digitale tijdperk kan een persoonlijke benadering het verschil maken. Zaken doen is netwerken!

Dankzij het persoonlijke karakter van deze vakbeurs kunt u in een ongedwongen sfeer werken aan nieuwe en bestaande relaties.

Klik hier om u als bezoeker aan te melden: http://bit.ly/fg0WhH

HERMANVIS.NL presenteert zich op BusinessVakdagen te HardenbergHERMANVIS.NL helpt ondernemers

Verbeteren begint altijd bij mensen; mensen die verantwoordelijk zijn voor processen. Hoe zet u verbeterteams op en hoe overtuigt u uw medewerkers? HERMANVIS.NL helpt bedrijven met verbeteren!

Is uw bedrijf succesvol gepositioneerd op internet?

Bedrijven die zich als expert positioneren via Social Media halen meer leads en meer omzet via internet. Op de beurs helpt HERMANVIS.NL u op weg in de wereld van Social Media. Praktisch en laagdrempelig.

HERMANVIS.NL helpt ondernemers aan meer omzet!


HERMANVIS.NL is speciaal opgestart om ondernemers die niet tevreden zijn over hun bedrijfsresultaten te helpen om direct meer geld over te houden.


Herman heeft zelf ondervonden hoe frustrerend het kan zijn om een organisatie om te buigen naar positieve resultaten.
Jarenlang gebruikte hij diverse methoden, organiseerde trainingssessies en kreeg advies. Weliswaar gaf dit tijdelijk kleine verbeteringen maar nooit de aanzienlijke verbeteringen die zichtbaar horen te zijn in bedrijfsresultaten.

Herman ontdekte een werkwijze waarmee ieder bedrijf succesvol verbeterd kan worden.
Een werkwijze waarbij medewerkers zelfstandig en dagelijks meer geld genereren. En dat is altijd beter dan brandjes blussen en achter de feiten aanlopen. Herman kan u helpen om uw bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren zodat u meer tijd en geld overhoudt.

Om te beginnen adviseer ik u om u aan te melden voor de GRATIS Verbeterbrief die ik regelmatig verstuur. De Verbeterbrief bevat heldere uitleg en opvallende tips die in uw bedrijf toepasbaar zijn zodat uw bedrijfsresultaten direct zullen verbeteren. Geheel vrijblijvend en gratis!

“Aanmelden voor De Verbeterbrief is zonder meer de eenvoudigste manier om te profiteren van de GRATIS kennis en ervaring die vrij komt via HERMANVIS.NL”

Meld u nu aan door hieronder uw naam en mailadres in te voeren en op “Meld mij aan!” te klikken.

 

 Ik hoop u te ontmoeten op de beurs in Hardenberg! Hier kunt u zich aanmelden als bezoeker: http://bit.ly/fg0WhH

Herman Vis
De Verbeteraar
06-331 868 75

Stand nr. 329 (recht tegenover KvK-stand)

Klik op onderstaande plattegrond voor vergroting:

BusinessVakdagen Hardenberg 2011 - Herman Vis De Verbeteraar

 

Verbeteren

HootSuite - Social Media Dashboard

LinkedIn