Comments Posts

Verbeter Blog

Herman Vis

Ing. Herman Vis (1966) heeft HERMANVIS.NL speciaal opgestart om ondernemers die niet tevreden zijn over hun bedrijfsresultaten te helpen om proces en gedragsverbeteringen door te voeren. Doe dit samen met medewerkers en de vooruitgang zal blijvend zijn.

Herman heeft zelf ondervonden hoe frustrerend het kan zijn om een organisatie om te buigen naar positieve resultaten. Jarenlang gebruikte hij diverse methoden, organiseerde trainingssessies en kreeg advies. Weliswaar gaf dit tijdelijk kleine verbeteringen maar nooit de aanzienlijke verbeteringen die zichtbaar horen te zijn in bedrijfsresultaten.

Herman ontdekte een werkwijze waarmee ieder bedrijf succesvol verbeterd kan worden. Een werkwijze waarbij medewerkers zelfstandig en dagelijks de juiste verbeteringen doorvoeren. De basis hiervan is Verbindend Organiseren en Ontwikkelen. En dat is altijd beter dan brandjes blussen en achter de feiten aanlopen.

Herman is opgeleid als technisch bedrijfskundige en heeft ruim 15 jaar leidinggevende ervaring opgedaan bij MKB bedrijven met een technische productie en service omgeving.Herman Vis De Verbeteraar

Herman is een netwerker die eenvoudig op de voorgrond treedt, zijn kennis en ervaring op inspirerende wijze deelt en weet om te zetten in acties zodat zaken gedaan worden. Een manager die, binnen de uitgezette beleidskoers, de vrijheid ervaart om het werk op zijn eigen wijze vorm te geven. Toont flexibiliteit, durf en is besluitvaardig. Heeft natuurlijk overwicht waarbij ongewenst gedrag benoemd en teruggelegd wordt.

Herman kan u helpen om uw bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren zodat u meer tijd overhoudt voor kerntaken. Neem gewoon contact met hem op!

 

Meld u ook aan voor de gratis Verbeterbrief door in de rechterbovenhoek van deze pagina uw naam en mailadres in te voeren en op “Meld mij aan!” te klikken. Dit is zonder meer de eenvoudigste manier om te profiteren van de kennis en ervaring van Herman Vis.


 


Curriculum Vitae: CV Herman Vis | De Verbeteraar; (Klik hier om PDF te openen)

Biografie: BIO Herman Vis | De Verbeteraar.

HootSuite - Social Media Dashboard

LinkedIn