Comments Posts

Verbeter Blog

IkStartSmart©

Omdat het altijd beter kan…

Ook een Verbeteraar kan verbeteren! Daarom doe ik mee aan het IkStartSmart© project van de provincie Overijssel.

 

Waarom “IkStartSmart©”?

Ik Start SmartIkStartSmart© gaat over Coachen, Trainen en Netwerken. IkStartSmart© helpt mij op weg naar het doel dat ik voor ogen heb: MKB ondernemers helpen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren zodat ze meer geld overhouden.

Het is duidelijk dat ik een verbeteraar ben, ik zie altijd mogelijkheden en kansen om zaken beter te doen. Daarnaast ben in een echte ondernemer met sterke eigenschappen zoals: Prestatiegericht, Doorzetter en een Creatieve Strateeg. Ik help ondernemers die hulp kunnen gebruiken van iemand die hen begrijpt en die begrijpt hoe je de menselijke factor kunt beïnvloeden zodat verbeterprojecten succesvol doorgevoerd worden.Met het IkStartSmart© project krijg ik ondersteuning op maat. Dus ondersteuning die rek ening houdt met mijn persoonlijkheid en bedrijfsdoelstelling.

Ik heb bewust gekozen voor een coach die zelf ook ondernemer is. Dat vind ik belangrijk omdat ik een coach wil die bij mij past en die weet waar hij over praat.

 

IkStartSmart©, iets voor jou?

Ik Start SmartBen je maximaal drie jaar geleden begonnen met je eigen bedrijf? Of ben je van plan om binnenkort voor jezelf te beginnen en zijn je ideeën serieus? Dan is IkStartSmart© wellicht iets voor jou. Voorwaarde is wel dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de deelnemende gemeente of dat je hier zelf woonachtig bent. Zie voor meer informatie: IkStartSmart©

 

Wil je meer weten over het verbeteren van bedrijfsresultaten? Meld je dan rechtsboven op deze pagina aan voor de GRATIS Verbeterbrief!

 

HootSuite - Social Media Dashboard

LinkedIn