Comments Posts

Verbeter Blog

Leer Verbindend Spreken (basis)

Ontdek het Geheim om een Groep of Persoon Totaal Vrij en Overtuigend toe te Spreken.

In de training Leer Verbindend Spreken maak je kennis met de positieve effecten die Verbindend Spreken heeft op jouw publiek of gesprekspartner. Of het nu gaat om één, honderd of duizend personen in alle gevallen kun jij verbinding maken met je publiek. En verbinding maken is de basis van inspireren en overtuigen.


Angst

Helaas staan angst, zenuwen, gebrek aan zelfvertrouwen en dat soort zaken te vaak als barrières het verbinding maken in de weg. Hoe begrijpelijk deze barrières ook zijn het is beslist niet nodig!

 

Afkeren

Wat jouw barrière ook is, het heeft grote gevolgen op het effect van jouw boodschap. Je kan al snel het gevoel krijgen dat mensen niet luisteren, niet geïnteresseerd zijn of nog erger je van jou afkeren. Dat is verschrikkelijk jammer omdat verbindend spreken een krachtige tool is om meer gedaan te krijgen. Ja, zelfs om meer business te genereren!

 

Praktijk

En toch is de praktijk van veel mensen dat presenteren moeilijk, zwaar, beangstigend of tijdrovend is en dat de spanning tot een hoogtepunt stijgt alleen al bij de gedachte om een presentatie te geven.

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties:

1.Ik zie op tegen het geven van een presentatie en ben dan vaak erg zenuwachtig
2.Ik heb moeite om (oog)contact te maken of te houden met mijn gesprekspartner of publiek
3.Ik ben bang de draad van mij verhaal kwijt te raken en zet daarom alles op papier
4.Ik gebruik PowerPoint waarin ik de belangrijkste punten opsom en voorlees
5.Pas als er vragen zijn waarop ik het antwoord weet word ik wat vrijer in mijn spreken
6.Ik beland weleens in discussies en irriteer me dan
7.Ik ben bekaf na het voeren van een belangrijk gesprek of geven van een presentatie
Als één van bovenstaande situaties op jou van toepassing is dan kun jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven door verbindend te leren spreken.

 

Warm applaus

Je kan het je misschien moeilijk voorstellen maar jij kan leren om totaal vrij voor een groep te gaan staan en op zo’n manier spreken dat mensen geboeid luisteren en jou een welgemeend warm applaus geven. Ontdek het geheim van verbindend spreken en je krijgt mensen in beweging.

 

Totaal Vrij

De training Leer Verbindend Spreken helpt jou persoonlijk om totaal vrij met mensen te spreken. In één dag zul je ervaren wat het betekent om in verbinding met een ander te zijn. In één dag zal je inzichten in communicatie krijgen die bepalend zijn voor de manier waarop jij relaties aangaat. Het zal niet alleen de kwaliteit van nieuwe maar ook van bestaande relaties aanzienlijk verbeteren.
Ga voor je zelf maar na wat het voor jouw leven betekent als de kwaliteit van zowel zakelijke als privé relaties aanzienlijk verbetert. Leer ook Verbindend Spreken!

 

Bekijk het programma en meld je aan voor de training Leer Verbindend Spreken:


Klik hier voor inzage in het programma van de training

Klik hier om je online te registreren voor de training

 

 

HootSuite - Social Media Dashboard

LinkedIn