Comments Posts

Verbeter Blog

Verbeteren

Verbeteren is een continu proces

Verbeteren is het sleutelwoord om continuïteit te garanderen. Wie kent niet de voorbeelden van producten en bedrijven die plotseling zijn verdwenen.  Zo verdween het Fokker vliegtuig omdat concurrenten meer vliegtuigen rendabeler bouwen. Verbeteren betekende ook de redding van de DAF vrachtwagen!

Verbeteren begint bij mensen

Verbeteren begint bij mensen. Mensen bedenken, kiezen en ondernemen actie. Als ondernemer bent u verantwoordelijk dat dit proces in uw organisatie plaatsvindt. Samen met uw medewerkers vormt u het kloppend hart van uw bedrijf.

De Verbeteraar helpt bij verbeteren

Niet bij iedere ondernemer loopt het verbeterproces naar wens. Maar al te vaak blijft het bij goede voornemens of een toespraak. Dit hoeft niet zo te zijn. Het is dan zinvol om u te laten helpen. Herman Vis helpt bedrijven die niet tevreden zijn over de huidige gang van zaken. Herman Vis helpt ondernemers om verbeteren een tweede natuur te laten zijn in hun bedrijf.

De Verbeteraar aan het werk

Verbeteren is een proces dat kan plaatsvinden volgens een duidelijk stappenplan. Altijd afgestemd op de ondernemer, zijn bedrijf en de markt. Herman Vis is inzetbaar voor:

Interim Management

Advies en Coaching

Training en Workshops

Gratis Quick Scan

HootSuite - Social Media Dashboard

LinkedIn